Vi träffar Johan Eriksson som är chef på Google, författare och flitigt anlitad föreläsare. I samtalet kommer vi in på hur man som individ kan bli bättre rustad för förändringar och betydelsen av det livslånga lärandet. För om det är något Johan brinner för är det just det: att vara i konstant utveckling. Och är det något han sitter på mycket tankar och idéer om är det strategier för att driva sin egen förändringsresa.
 
Samtalet leds av Robin Askelöf, marknadschef på Hypergene, som med podden är på ständig jakt efter nya perspektiv på beslutsfattande, verksamhetsstyrning och ledarskap.
 
Avsnittets boktips är "Peak : vetenskapen om att bli bättre på nästan allt : sanningen bakom 10 000-timmarsregeln"  av K Anders Ericsson och Robert Pool. I boken reder K Anders Eriksson ut begreppen kring den berömda regeln han själv myntade och som populariserades av den bästsäljande författaren Malcolm Gladwell i boken Outliers.
 
Kom ihåg att prenumerera på Konkurrenskraft så påminns du om när nya avsnitt finns att lyssna på - för vi har många fler spännande gäster på gång! 
Share | Download